VauvaMasu – verkkokurssi raskaana oleville

59,00 

  • Verkkokurssi on tarkoitettu raskaana oleville naisille, jotka haluavat pitää entistä parempaa huolta itsestään raskausaikana ja valmistautua synnytykseen. Kurssilla keskitytään äitiysfysioterapeuttien näkökulmasta etenkin fyysiseen hyvinvointiin, sisältäen infoa myös ravinnosta ja synnytyksestä. Kurssiin sisältyy tietoa ja ohjeistusta siitä, kuinka harjoittelet raskausaikana ja ennaltaehkäiset tyypillisiä raskauteen liittyviä vaivoja. Käsittelemme laajasti koko kehon toimintaa ja elämäntapoja, joilla on vaikutusta raskausajan ja raskauden jälkeiseen hyvinvointiin.
  • Harjoitukset ja ohjeet on suunniteltu siten, että pystyt tekemään niitä millä raskausviikolla tahansa. Säännöllinen ja oikeanlainen harjoittelu raskausaikana paitsi valmistaa kehoa hyvin synnytykseen, myös vaikuttaa synnytyksestä palautumiseen positiivisella tavalla.
  • Kurssi koostuu eri aihealueista: info-osuus raskaudesta, lantionpohja, core ja hengitys, ryhti, elämäntavat, synnytys. 
  • Aihealueisiin on koottu treenivideoita, joissa on otettu huomioon lihaskunto, kehonhuolto ja rentousharjoitteet että synnytystä valmentavat harjoitteet.  Säännöllinen harjoittelu raskausaikana auttaa sinua jaksamaan paremmin kehon muutosten keskellä.

Osta heti Lue Lisää